Hlavní obsah

Zhrzený muž si dal po rozchodu zákusek za 650 tisíc, aby se rozveselil

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý se vypořádává se zármutkem jinak. Někteří si jdou koupit nové oblečení, jiní se přejídají zmrzlinou a ostatní se jednoduše vypláčou. Poměrně originální způsob, jak se vypořádat s bolestivým rozchodem, využil obchodník s diamanty Carl Weininger. Když jeho přítelkyně ukončila jejich tříletý vztah, koupil si na povzbuzení nejdražší pudink na světě.

Foto: Profimedia.cz

Carl Weininger s nejdražším pudinkem světa

Článek

Speciální pudink, který je servírovaný ve stylu známého klenotu, vejce Fabergé, je dost možná i nejdražším dezertem na světě vůbec. Obsahuje takové suroviny, jako je jedlé zlato, šampaňské a dokonce i kaviár. Zdobí jej pak zlatý náramek, sada luxusních lžiček a dvoukarátový diamant. Tuto okrasu si zákazník následně samozřejmě ponechává.

Závratnou sumu však 60letý byznysmen ani trochu neřešil. Vychutnal si jej na plese v londýnském hotelu Sofitel spolu s několika dalšími šťastlivci. Jedna lžička vyšla bohatého gurmána na více než 20 tisíc korun, přičemž za 15 minut byl dezert nenávratně fuč.

"Koupení tohoto dezertu byla vzpruha pro mou morálku. Dostal jsem kopačky už dříve a cítil jsem, že by mi to mohlo pomoci. Nejsem žádným velkým milovníkem čokolády, ale všechny ženy, které to ochutnaly, byly zcela ohromené. Bylo to tak úžasné, jak by se jen dalo očekávat," okomentoval spořádání luxusního dezertu Weininger.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám