Hlavní obsah

Šest dní stála dívka v bikinách na rušné silnici, hledala svou čivavu

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Diego

Bylo pouze deset stupňů Celsia a dvacetiletá studentka Arlene Mossa Coronaová postávala na rohu rušné silnice v San Diegu pouze v bikinách. Na první pohled se mohlo zdát, že tato vysokoškolačka proti něčemu protestovala, nebylo tomu ale tak. Coronaová po šest dnů vyrážela spoře oděná na křižovatku, aby našla svého ztraceného psa, čivavu jménem Chispita.

Článek

Coronaová, studentka Kalifornské univerzity v San Diegu, se nedokázala jen tak smířit se ztrátou svého psa. Poté, co obvolala útulky, vylepila plakáty, obešla veškeré sousedy a kontaktovala senzibilku, jí nezbyla jiná možnost, než na své trápení upozornit. Vyhlásila hladovku a pouze v bikinách a s velkým transparentem šest dní trávila na rušné silnici ve čtvrti La Jolla.

K hledání svého psa využila svou vnadnou postavu v bílo-modrých bikinách a červených botách na podpatku. Zvolila právě tyto tři barvy, které se objevují na americké vlajce, ve víře, že to její pětileté čivavě přinese štěstí a vrátí se opět domů, stejně jako se američtí vojáci vrací z bitevních polí.

Někteří chtěli z hledání vytěžit sex

Její chování nebylo výsledkem nějakého školního experimentu nebo komického televizního výstupu. Jednala sice naivně, přesto upřímně. Chtěla jen najít svého milovaného mazlíčka. Zatímco to někteří řidiči pochopili a zastavovali, aby s ní soucítili, jiní po ní požadovali sexuální služby a obtěžovali ji nemravnými návrhy i na internetu. Jakkoli byly tyto okamžiky nepříjemné, její snaha nakonec přinesla ovoce.

Dojemný americký příběh dopadl dobře. Dívka se ubránila chlípným nabídkám a ještě se minulý čtvrtek šťastně shledala se svou čivavou, kterou neviděla od 16. listopadu. Ztracenou Chispitu objevila Arlenina matka v kalifornském zvířecím útulku v přímořském městě Carlsbad. Malá čivava sice neměla ani chip ani psí známku, přesto byla majitelce ve zdraví navrácena, uvedla regionální televize 10News.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám