Hlavní obsah

Kamery natočily pohled z vozidla, jedoucího rychlostí 740 kilometrů v hodině

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Málokdo si asi dovede představit, jaký je pohled z vozidla, jedoucího neuvěřitelnou rychlostí přes 740 kilometrů v hodině. Tým Speed Demon se proto rozhodl, že tento nevšední zážitek divákům zprostředkuje. Díky několika kamerám umístěným vevnitř i vně vozu tak pořídili záznam, u kterého se tají dech.

Článek

Solná pláň v americkém Utahu se stala svědkem dalšího rychlostního pokusu. Vozidlo týmu Speed Demon tam dosáhlo rychlosti 743,5 kilometru v hodině. Vůz, který dosáhl obrovské rychlosti během několika málo vteřin, přitom musel být na začátku celé jízdy roztlačen speciálně upraveným vozem SUV, aby nabral potřebnou rychlost pro bezchybný start.

Celá zběsilá jízda byla přitom natočena pomocí série kamer Replay XD 1080. Díky tomu se podařilo zprostředkovat pohled z kokpitu, který se naskýtá řidiči. Je to jedno z těch videí, které si milovníci adrenalinu rádi pustí na plné obrazovce i několikrát za sebou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám