Hlavní obsah

Motorkář při doskoku srazil dívku, která mu vběhla do cesty

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Battleford

V jednu chvíli se procházela po prašné cestě za slunného počasí, druhou už se válela po zemi. Na Caitlyn Woloskiovou z kanadské provincie Saskatchewan totiž náhle vyskočil kamarád na terénní motorce. Nehoda z poloviny října vypadala naprosto děsivě, její účastníci se nad ní ale dnes smějí. Woloskiové se totiž v podstatě nic vážného nestalo.

Článek

Caitlyn Woloskiová šla ještě s jednou dívkou po soukromé závodní dráze, na kterou mají vstup pouze vybraní přátelé. Věděla sice, že se tam jezdí, netušila ale, že na ní zpoza kopečku jedna špinavá motorka vyskočí. Její řidič, Drew Michael Beilman z Battlefordu, nemohl nic dělat, letěl přímo na Woloskiovou.

Na helmě měl připevněnou kameru a celý incident natočil. Vše se odehrálo během několika vteřin a nikdo ze zúčastněných nedokáže přesně popsat, co přesně se stalo. Nemít video jako důkaz, zřejmě by tomu nikdo neuvěřil.

Nevyvázla bez zranění, ale úsměv jí z tváře nezmizel

Když Beilman slezl z motorky, okamžitě se rozběhl za kamarádkou. Seděla na zemi a šokem se trochu třásla, odvezl ji tedy do nemocnice. Lékaři zjistili, že má poraněnou klíční kost a natržený přední křížový vaz v koleni, uvedl britský internetový server Asylum. V interview pro televizi RTM z 24. října se však nehodě jen nevěřícně smála.

Video se stalo internetovým hitem, dosud se na něj podívalo bezmála 1 500 000 lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám