Hlavní obsah

Tisíc mladých Rusek si nechalo osahat prsa ve jménu Putina

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Mladý Rus si vymyslel cestu, jak si osahat ňadra tisícovky dívek, nic neplatit a přitom neskončit ve vězení. A co víc, vše opět shodou náhod pomáhá Putinově prezidentské kampani. Sam Nickel totiž dívkám nabízel, že si krátce sáhne na jejich prsa ve jménu projektu na podporu Vladimira Putina. A světe div se, dívky se nechávaly. Konkrétně celá tisícovka.

Článek

Podivná podpora pro Putinův macho styl se zrodila přímo v ruských ulicích. Mladík přemluvil tisíc dívek, aby si nechaly sáhnout na ňadra. Nickel následně zašel na veřejné setkání s Vladimirem Putinem, aby tam na něj přenesl "magii" ze svých rukou podáním ruky. Jak to udělal, bohužel není známo.

Osahávání a natáčení mladíkovi celkově zabralo několik dní. Oslovil prý zhruba pět až sedm tisíc dívek a jen tisícovka na intimní dotek kývla. Podle Nickela byl celý proces nesmírně únavný, většina dívek měla několik otázek, a tak se natáčení jeho "výkonu" hodně táhlo.

"Bylo to nesmírně namáhavé. Dotýkání samo o sobě bylo samozřejmě příjemné, ale trvalo to dlouho a stálo to hodně nervů. Sluneční paprsky nám způsobily spáleniny, ulicemi jsme procházeli až osm hodin denně. Viděl jsem prsa už i ve svých snech a přes den ten sen zase ožíval. Viděl jsem prsa už úplně všude. Rozhodně jsem se ale nestal gayem, prsa stále miluji," dodal Nickel.

Reklama

Výběr článků

Načítám