Hlavní obsah

Bulharské modelky objevily ve svém bytě skryté kamery

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tampa

Dvě nájemnice bytu v Tampě na Floridě zjistily, že jsou ve všech místnostech místo požárních hlásičů nainstalovány kamery. S největší pravděpodobností nejde o náhodu, obě dívky totiž pochází z Bulharska a obě jsou velmi pohledné.

Článek

Dvaadvacetiletá Vanja Samokovarevá a její o rok starší spolubydlící Ralitsa Dzhambazová pochází z Bulharska a do Tampy na Floridě se dostaly letos v květnu v rámci pracovního programu. Chtěly v USA strávit jedno léto a vydělat si zde peníze.

Zhruba před dvěma měsíci si proto pronajaly byt v oblasti Westchase. Teprve minulý víkend však objevily skryté kamery v koupelně a v ložnicích. Kabely, které vycházely z kamer, je dovedly až do uzamčené komůrky. Když odstranily zámek, zjistily, že jsou kamery napojeny na televizní systém a wi-fi router, který měl přístup na internet.

„Je to strašné. Nikdy jsem nečekala, že by se nám mohlo něco takového stát," řekla televizi Bay News 9 Samokovarevá.

Nájemce odmítá případ komentovat

Dívky překryly papírem kameru namířenou přímo na sprchu a zavolaly na policii. V kanceláři šerifa okresu Hillsborough County pracovníci potvrdili, že tento voyeurský případ vyšetřují. Podle všeho už mají podezření, ale nikoho zatím nejmenovali.

Detektivové, kteří se šerifem údajně spolupracují, strávili středu vyslýcháním obětí a sběrem důkazů. Muž, kterého mladé ženy označily za jejich nájemce, řekl televizi Bay News 9, že nebude věc komentovat, dokud nekontaktuje svého právního zástupce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám