Hlavní obsah

Pes ve strachu před bouřkou vyhnal německou rodinu z auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do auta rodiny na jihozápadě Německa během bouřky vtrhl pes, patrně ve strachu z nepřízně počasí, možná také proto, že nechtěl zmoknout. Svým suverénním chováním matku s dětmi zcela vypudil na déšť. Případ oznámila policie v Offenburgu na jihozápadě Německa.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

S příchodem bouřky spěchala matka se dvěma dětmi ke svému autu, aby se v něm ukryly. "Pes pobíhající kolem se bez dlouhých cavyků rozhodl, že zasluhuje také útočiště, a skočil s nimi do auta," cituje agentura AFP z policejního hlášení. "V autě se rozložil, na pobídky k odchodu či snahy ho vypudit nedbal a suverénně dával najevo 'tady jsem a tady také zůstanu'," dodává hlášení.

Rodina vylekaná neobvyklým chováním psa ze svého auta uprchla a ponechala ho vetřelci. Útočiště před "agresorem" našla u jiného automobilisty, který přivolal policii.

Krátce poté ale přišel na místo majitel psa, který ale pro jeho iniciativu zajistit oběma útočiště neměl pochopení. Podařilo se mu svého rozmazleného miláčka přesvědčit, aby auto přenechal zase jeho majitelům. O rase podnikavého psa se hlášení nezmiňuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám