Hlavní obsah

Britovi někdo vykradl zavazadlo z letadla a ještě ho použil jako pisoár

Novinky, Markéta Kautznerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Pasažér aerolinek Delta Airlines obvinil společnost z toho, že použila jeho ztracené zavazadlo jako záchod. Veškerý obsah jeho kufru byl totiž nasáknutý močí a některé věci v něm dokonce chyběly. Aerolinky s ním nechtěly komunikovat, proto se rozhodl natočit video jako důkaz a umístit ho na internet.

Článek

Sy Haze z Velké Británie na internetu zveřejnil video s názvem „Děkuji Delta Airlines za použití mého kufru jako záchodu“, na kterém je vidět doslova promočený obsah ztraceného zavazadla, které se mu navrátilo až po čtyřech dnech. Haze na záběrech vytahuje jednotlivé kousky oblečení a stěžuje si na zápach moči. Navíc nenašel svou nejoblíbenější vodu po holení a neseser měl celý pokrytý zubní pastou.

„Kufr byl ukraden, předpokládám, že stejným člověkem, který také vymačkal zubní pastu, aby zakryl své otisky. Nakonec usoudil, že by se rovnou mohl do mého zavazadla i vymočit,“ říká Haze na záznamu.

Zavazadlo putovalo chybou aerolinek po světě

Dále uvedl, že v sobotu 17. června plánoval let z londýnského letiště Heathrow do Minneapolis, ale když dorazil do USA, omylem mu byl vydán palubní lístek do Bostonu.

„Všiml jsem si toho omylu, když jsem opustil odbavovací přepážku. Namířil jsem si to tedy k ochrance,“ napsal do komentáře k videu Haze.

„Naštěstí (nebo jsem si to aspoň myslel) jsem chybu včas zachytil a nechal si vydat správnou letenku,“ dodal. On tak sice do Minneapolisu odletěl, ale jeho zavazadlo odjelo do Bostonu a odtamtud potom zpátky do Anglie.

Nejdřív ho ignorovali, pak odměnili první třídou

Haze měl prý zavolat do Londýna, aby mu zavazadlo poslali následující den. Když se ale kufr objevil v Minneapolisu, personál ho nepochopitelně poslal zase do Bostonu. Až čtyři dny poté se kufr v dezolátním stavu skutečně dostal do rukou majitele.

Když Haze kontaktoval společnost Delta Airlines, reagovala na něho odmítavě a nezdvořile, proto se tedy rozhodl protestovat formou videa na internetu. Teprve to přimělo aerolinky, aby vydaly nějaké prohlášení, uvedl časopis Time.

V neděli 26. června napsal Haze do komentáře ke svému videu, že se šťastně i s čistým zavazadlem navrátil do Velké Británie, a to první třídou, kterou mu zajistila letecká společnost jako omluvu za nedopatření.

Reklama

Výběr článků

Načítám