Hlavní obsah

Lidé odcházeli z trapné show Charlieho Sheena po pár minutách

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Detroit

Měl to být velký návrat do sedla po několika pádech způsobených přemírou alkoholu a drog. Místo toho však možná Charlie Sheen upadne do ještě hlubší deprese. Po několika velkých skandálech se Sheen odhodlal uspořádat turné po USA s názvem My Violent Torpedo of Truth: Defeat is Not an Option (Mé hrubé torpédo pravdy: Prohra není žádná možnost) a pokusit se trochu vylepšit své pošramocené renomé. Marně.

Článek

Turné po divadlech Spojených Států, které 45letý Sheen zaměřil na rehabilitaci své kariéry, skončilo absolutním fiaskem. Ačkoli v Detroitu dorazilo slušných 5100 návštěvníků, lidé začali ve velkém odcházet už po několika minutách. Někteří se dokonce domáhali vrácení peněz. A kritici? Ti herce zcela odepsali.

Sheen, který byl až donedávna nejlépe placeným hercem objevujícím se v americké televizi, tak dostal další K. O. Tím předchozím bylo vyhození ze sitcomu Dva a půl chlapa, což byla pro herce nesmírně lukrativní role. Producenti jej vyhodili po sérii incidentů v jeho chaotickém osobním životě.

Foto: Profimedia.cz

-

Vedení seriálu mu nejdříve chtělo dát šanci absolvovat rehabilitační léčbu a s tvorbou seriálu na něj počkat. Sheen však poté podnikl sérii výpadů na režiséra seriálu Chucka Lorreho, který jej posléze vyhodil. Sheen reagoval trestním oznámením. Žaluje Warner Bros a Lorreho kvůli svému vyhazovu o 100 miliónů dolarů (1,73 miliardy korun).

"Čekal jsem, že to bude aspoň trochu zábavné. Místo toho přišla ale jen obrovská snůška chvástání," okomentoval show 34letý divák Rodney Gagnon.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám