Hlavní obsah

Ke$ha: Když se po koncertu nepozvracím, nedala jsem tomu dost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Čtyřiadvacetiletá zpěvačka Ke$ha nemá dobrý pocit ze svého vystoupení před fanoušky, když po skončení koncertu nepadá na zem polomrtvá. Z pódia se do zákulisí vrací plná škrábanců a na pokraji zhroucení. A taky se tam pozvrací, což je známka toho, že do svého výkonu dala dost.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Kesha při koncertu v Chicagu.

Článek

Zpěvačka prý nemá škrábance z divokého milování, které podle svých slov taky miluje. „Kéž by to bylo z toho. Ty škrábance jsou z mé show, protože opravdu blázníme. Je to maniakální a mlátíme s kalhotami a děláme různé věci. Kdybych neodešla z pódia na konci noci a nezvracela, neměla bych pocit, že jsem odvedla dobrou práci!“ tvrdí Ke$ha.

Foto: Profimedia.cz

Každé vystoupení Keshi je velice fyzicky náročné.

Americká hvězda je ale na bolest zvyklá. Nevadí jí ani při tetování, kterých si nechala vytvořit na kůži už několik. „Já se můžu nechat tetovat jen tak bez ničeho. A jsem v tom také dobrá. To myslím naprosto vážně. Dejte mi dvě minuty, tužku a jehlu a můžu vám klidně udělat tetování,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Výběr článků

Načítám