Hlavní obsah

Neuvěřitelná proměna Madonniny dcery, z ošklivého káčátka krásnou labutí

– Hollywood
Novinky, Dagmar Plecháčová

Není tomu tak dlouho, co se dcera popové královny Madonny Lourdes Leonová poměrně nešťastným způsobem snažila najít svůj styl oblékání a často šlápla hodně vedle. Svým vzhledem ještě před dvěma lety také příliš oslnit nemohla. Dnes je však již čtrnáctiletou slečnou a jak dokazují fotografie z nedělní Vanity Fair Oscar Party, kam Lourdes dorazila v doprovodu své maminky, vyrostla z ní opravdu překrásná mladá dáma.

Foto: Profimedia.cz

Madonna se svou čtrnáctiletou dcerou Lourdes Leonovou.

Článek

Právě před dvěma lety si Lourdes oblíbila nevkusnou růžovou bundu, kterou neváhala kombinovat s otřesnými velkými brýlemi nebo červenou čelenkou a šátkem s bílými puntíky. Toto období má však zřejmě Madonnina dcera za sebou, jak dokazují nejnovější snímky.

Foto: Profimedia.cz

Takto vypadala Lourdes Leonová přesně před dvěma lety.

Foto: Profimedia.cz

Pěkné rysy měla Madonnina dcera odjakživa, jen je spíš maskovala, než že by je podpořila.

Foto: Profimedia.cz

Na party Vanity Fair konané v hollywoodském hotelu Sunset Tower, kde se objevila ve vzorovaných minišatech, lodičkách na vysokém podpatku a s vyžehlenými vlasy, vypadala však také výrazně starší. Spolu s Madonnou působily spíš jako sestry než matka s dcerou.

Foto: Profimedia.cz

Madonna je jistě na svou dceru velice pyšná.

Foto: Profimedia.cz

Před rokem vypadala Lourdes ještě jako dítě, nyní je z ní už opravdová atraktivní slečna.

Otec Lourdes Leonové je bývalý Madonnin trenér a dřívější partner Carlos Leon. Madonna zpočátku sice chtěla dceru vychovávat sama, ale později prý došla k názoru, že dítě potřebuje oba rodiče, a proto se Lourdes se svým otcem v posledních letech stýká často. Rozumí si přitom i s jeho plavovlasou přítelkyní Betinou Holteovou.

Foto: Profimedia.cz

Lourdes s tátou Carlosem Leonem a jeho přítelkyní Betinou Holteovou.

Lourdes je navíc i pohybově a pěvecky nadaná, není proto vyloučené, že půjde v matčiných šlépějích a i přes několik přehmatů v raném mládí nakonec bude také udávat módní trendy.

Reklama

Výběr článků

Načítám