Hlavní obsah

Nejzpackanější vloupání do banky předvedl maskovaný Číňan

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tchien-ťin

Neskutečně složitou cestu k vloupání do banky v severočínském městě Tchien-ťin si vybral zloděj, který se pokusil dostat za přepážku pomocí kladiva. Tím mlátil do nerozbitného skla celé čtyři minuty, než se mu podařilo vytvořit díru, kterou se do banky mohl dostat. Zaměstnankyně mezitím v klidu stačily zavolat strážníky a utéct.

Článek

Incident se stal 7. února, ale až nyní se dostal záznam z loupeže na internet. Zloděj se nejdřív pokoušel sklo rozbít v místě, kde mu to ale vůbec nešlo, proto se po pár vteřinách rozhodl začít mlátit jinde. Zaměstnankyně se mezitím „ozbrojily“ holí a ihned začaly volat policii, která dorazila o necelých pět minut později. V klidu přitom stačily z kanceláře odnést i cennosti.

Krátce poté, co za sebou zavřely dveře a utekly z místa, se zloděj snažil dírou ve skle dostat za přepážku, ale otvor byl ještě příliš malý, a proto se nešikovný lapka musel opět vrátit ke kladivu a k mlácení do skla.

O pár chvil později se muž poněkud nemotorně vplazil do kanceláře banky a ukradl z pokladny hotovost. Jenže zrovna v moment, kdy se soukal zase ven, se na scéně objevili policisté se zbraněmi.

Nejkomičtější chvíle nastala, když strážníci muže chytali za nohu, aby jim neutekl. Ten se jim však vysmekl a spadl přes stůl na zem. Ačkoli se mu nakonec podařilo utéct ven, policisté jej zanedlouho dopadli.

Reklama

Výběr článků

Načítám