Hlavní obsah

Pomeje je nejhůře placeným moderátorem v rádiu

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Exmanžel zpěvačky Ivety Bartošové (44) Jiří Pomeje (46) to myslí se splácením svých dluhů opravdu vážně. Důkazem toho je jeho honorář, za který vzal práci nočního moderátora v rádiu Frekvence 1. Novinkám se totiž podařilo vypátrat, že patří mezi nejhůře placené hvězdy rádia.

Článek

Jiří Pomeje vzal práci, kvůli které by před několika lety ani nevstal z postele. A to vše jen proto, aby mohl splatit své dluhy. Dvakrát týdně od půlnoci do třetí hodiny ranní moderuje svou show v rádiu a méně než on už v budově údajně berou jen začínající zprávaři. Příčina Pomejeho sebezapření je jednoduchá. Jeho novoroční předsevzetí, že v roce 2011 nechá zrušit konkurz na vlastní majetek.

A svůj mizivý příjem přiznává i bývalý producent. Přestože o svém platu nesmí kvůli klauzuli o mlčenlivosti mluvit, tvrdí, že bere mnohem méně, než ostatní hvězdní moderátoři.

„Nevydělám si ani dva tisíce za vysílání. Za noc nemám ani patnáct set. O peníze mi v tuto chvíli ale nejde," svěřil se Novinkám Pomeje.

„Dělat v rádiu je pro mě prestiž. Teď fotím fotky na billboardy a doufám, že mi začnou chodit nabídky na moderování plesů a jiných akcí, které mi vydělají peníze na dluhy,“ vysvětlil své myšlenkové pochody Pomeje, který doufá v lepší zítřky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám