Hlavní obsah

Američanka se ve 101 letech nechala potřetí tetovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spring Hill

Mimi Rosenthalové z Jižní Karolíny je 101 let, vetchou stařenku vzpomínající na zlaté časy meziválečného období v USA v ní ovšem nehledejte. Je to moderní dáma, která miluje tetování. A to třetí na levém předloktí si teď nechala v barevném provedení zhotovit u expertky Michelle Gallové Kohlasové.

Foto: Profimedia.cz

Moderní prababička Mimi Rosenthalová si nechala ve svých 101 letech udělat své třetí tetování a prý nebylo jejím posledním.

Článek

Život pro Mimi začal v roce 1909 v jednom kansaském městečku. A od počátku prý byl velkým dobrodružstvím. Vystudovala v Nebrasce žurnalistiku a v New Yorku reklamu. Manžel jí zemřel před půl stoletím, má s ním dvě dcery. Dále je pak babičkou tří vnoučat a prababičkou čtyř pravnoučat.

Většinu života strávila v New Yorku na Long Islandu, ale ráda cestovala, takže projela Portugalsko, Jihoafrickou republiku, Indii i Čínu. Když jí bylo pětaosmdesát let, onkologové jí oznámili, že má rakovinu prsu, ale chemoterapie zabrala a Mimi nad zhoubnou chorobou zvítězila.

Foto: Profimedia.cz

Čiperná dáma si tentokrát nechala vytetovat květinu.

Dnes Mimi žije v Surfside Beach v Jižní Karolíně se svou dcerou. Většinu času tráví studováním online vydání New York Times a komunikací na Facebooku.

První tetování si nechala provést v devětadevadesáti letech, tenkrát se zamilovala do maličkého modrého motýlka. „Tehdy se na to podívala, zamračila se a řekla, že je ten obrázek moc malý,“ vzpomíná tatérka Michelle Gallová Kohlasová. Pak následovala květina na noze, to už byla Mimi spokojenější.

Foto: Profimedia.cz

101letá Američanka si tetování zamilovala a z legrace dodala, že to příští půjde na zadek.

Na otázku, proč se nechává tetovat potřetí a proč zrovna v tomto věku, má Mimi jednoduchou odpověď: „Proč ne?“ Zlatou slunečnici na svém levém předloktí od Gallové Kohlasové na konci sezení zhodnotila stručně: „Je to pěkné.“ A na otázku reportéra ze St. Petersburg Times, kam se nechá tetovat příště, pohotově a se smíchem odpovídá: „Příště to bude na zadek!“

Reklama

Výběr článků

Načítám