Hlavní obsah

Japonská babička zlomila mladíkovi nos, nepustil ji sednout v autobusu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nagasaki

Šestašedesátiletá Tamiko Masutaová je Japonka každým coulem - stále ustavičně pracuje, uctívá tradice a slušné vychování je pro ni něčím samozřejmým. Když tak narazila v autobusu na bezohledného 18letého chlapce, neváhala a deštníkem mu zlomila nos.

Článek

Masutaová po vstupu do autobusu požádala mladého chlapce, zda by ji pustil sednout. Jenže 18letý mladík odmítl a ani netušil, jak velkou chybu udělal. Japonka se rozzuřila a několikrát mládence udeřila svým deštníkem, přičemž mu mimo jiné zlomila nos.

Žena pracující jako manažerka apartmánového komplexu byla krátce poté zatčena muži zákona. Podle svědků mladík seděl na jedné ze dvou židlí určených pro staré lidi a invalidy. Když jí odmítl místo přepustit, tak ho Masutaová brutálně zbila deštníkem a ještě mu přidala několik kopanců.

Tamější média uvádějí, že to není poprvé, co byla tato žena vyšetřována policií kvůli útoku v autobusu. Tentokrát byla ještě propuštěna pouze se slovním varováním.

Reklama

Výběr článků

Načítám