Hlavní obsah

Kotě přežilo vyprání v pračce

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sydney

Čtyřměsíční perská kočka Kimba šokovala své majitele, když po konci pracího procesu a otevření bezpečnostních dvířek od pračky vyšla z přístroje jejich mazlivá kamarádka. Kočka se zřejmě uhnízdila v hromadě špinavého oblečení v pračce a její majitelé zapomněli před praním zkontrolovat, zda náhodou Kimba nenašla útočiště pro klidný spánek právě tam.

Foto: Profimedia.cz

Perská kočka skončila po pracím procesu pochroumaná a dezorientovaná, ale přežila. Ilustrační foto

Článek

"Naše čtyřměsíční Kimba musela do pračky vyšplhat ve chvíli, kdy byla otevřená dvířka a uvnitř bylo špinavé prádlo. Do toho se pravděpodobně nějak zavrtala a my jsme si toho nevšimli," uvedl majitel kočky Brendon Rogers ze Sydney.

Brendonův otec zapnul pračku naštěstí na nižší teplotu, ale prací cyklus obsahoval i vysokorychlostní otáčky. Když otec otevřel dveře od pračky, nechtěl uvěřit svým očím. Z pračky na něj totiž zírala Kimba, která vypadala prý jako utopená krysa.

"Ačkoliv Kimba byla naživu, bylo zřejmé, že potřebuje pomoc, a tak jsme s ní okamžitě uháněli k veterináři, kde dostala kapačku a zotavila se ze šoku. Do očí se jí samozřejmě dostal čistící prostředek a potřebovala je vypláchnout. Je úžasné, že přežila, ale hádáme, že na to vypotřebovala všech svých devět životů," uvedl Brendon Rogers.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám