Hlavní obsah

Šéfkuchař Pohlreich asi skončí, Prima chystá nový pořad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kulinářský pořad televize Prima Ano, šéfe! zřejmě po odvysílání již natočené třetí řady projektu skončí. Informovala o tom mluvčí Primy Jana Kocová. Šéfkuchaři Zdeňku Pohlreichovi Prima údajně nabídne účinkování v jiném pořadu zaměřeném rovněž na gastronomii. Konec pořadu připustil v rozhovoru pro Stream.cz i sám "šéf".

Článek

"S největší pravděpodobností Ano, šéfe! třetí sérií opravdu skončí. Můžu divákům slíbit, že o svého 'šéfa' určitě nepřijdou. Máme pro Zdeňka Pohlreicha připraven jiný pořad," uvedla Kocová, která odmítla specifikovat, o jaký pořad půjde.

Ukončení pořadu potvrdil sám Pohlreich v rozhovoru pro internetový videoserver Stream.cz. Celý rozhovor se známým kuchařem si můžete prohlédnout ZDE.

"Já si myslím, že v nejlepším se má přestat... Jsem rád, že jsme to dodělali ve zdraví. Docela rád si od toho odpočinu," uvedl ve videu mimo jiné Pohlreich.

Vysílací rada minulý týden vyzvala Primu, aby zjednala nápravu v případě porušení zákona v pořadu Ano, šéfe! Minulý měsíc v něm podle členů rady zazněly nadávky a vulgarity, což zákon před 22:00 nepřipouští.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám