Hlavní obsah

Klára Doležalová končí mateřskou, vrací se na Novu

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátorka Klára Doležalová se vrací do pracovního procesu. Dceři Mie je sedm měsíců a Klára se na částečný úvazek vrací do televize. Připravuje reportáže pro pořad Rady ptáka Loskutáka. Stále kojí, a tak by větší pracovní zápřah zatím nezvládla.

Článek

"Velmi mě to baví a nezabírá to tolik času. Jsem ráda, že jsem se mohla vrátit k práci, kterou mám ráda. Reportáže pro Loskutáka mě zaměstnávají tak akorát," řekla Novinkám Doležalová.

Dceři Mie je sedm měsíců a moderátorka stále kojí. "Na krátké natáčení Miu neberu. Jednou to bylo delší, tak byla se mnou. A celé to prospinkala v kočárku," prozradila Doležalová.

Vedle reportáží také moderuje společenské akce, nejčastěji jsou to plesy. "Beru moderování tak dvakrát do měsíce. Mám štěstí, že malá hezky spinká, tak může zůstávat s tatínkem doma. Po půlnoci jsem většinou doma," vysvětluje.

Reportáže pro kutily a zahrádkáře prý Doležalovou překvapivě velmi zajímají a práce jí baví.

"Jsem dítě centra a už pět let žiji v domečku se zahradou. Jsem neználek, takže se pořád učím," vysvětluje. "Teď zrovna to je pro mě velmi aktuální. Nějaké stromky na zahrádce nám nepřežily zimu, takže řeším, co se zahradou dál," dodala moderátorka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám