Hlavní obsah

Syn Jiřího Bartošky poprvé v roli modela

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Janek Bartoška (22), syn herce a prezidenta filmového festivalu v Karlových Varech Jiřího Bartošky, se poprvé objevil v roli modela. Z tupírování vlasů byl rozpačitý, ale výsledek stál za to. Na módním mole už předváděl jako zkušený model.

Článek

Janek společně s přítelkyní Jaromíra Jágra modelkou Innou Puhajkovou, běžcem na lyžích Dušanem Kožíškem a zpěvačkou a tanečnicí Kateřinou Mátlovou byli hlavními hvězdami velké módní show. "Janek předváděl poprvé. Dalo mi práci ho ukecat, ale podařilo se," prozradil Novinkám stylista Dušan Chrástek, který měl přehlídku na starosti.

"Chtěl jsem neokoukané tváře. Vedle Janka jsem vybral například běžce na lyžích Dušana Kožíška nebo Innu Puhajkovou, přítelkyni Jardy Jágra, která také nepředvádí tak často," upřesnil Chrástek. "Všichni byli skvělí. Janek i Dušan jsou krásní kluci, klidně by se mohli modelingem živit," dodal Chrástek.

Módní show v rámci prvního výročí klubu Sasazu si nenechala ujít řada známých tváří. Sámeru Issovi se zde sešly hned tři bývalé milenky. S Terezou Brabcovou, dcerou herečky Veroniky Freimannové, na akci dorazil.

Přítomna byla i jeho bývalá exotická milenka Ndeshi Panda Nangolo, které dělal doprovod David Kraus. Nechyběla ani Agáta Hanychová. Modelka se nehnula celý večer od svého přítele, motokrosového závodníka Honzy Brabce.

Reklama

Výběr článků

Načítám