Hlavní obsah

Milování v autě se zapnutým motorem stálo mladý pár život

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Teploty klesající až k minus 15 stupňům Celsia a nedostatek soukromí, to byly hlavní důvody, proč si dal mladý moskevský pár milostné dostaveníčko v autě. Vzhledem k tomu, že byl venku opravdu silný mráz, tak se dvojice pustila do sexuálních hrátek se zapnutým motorem. To však stálo oba život.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Ruský pár si zapnul motor automobilu v malé garáži, ve které se smrtelné výpary oxidu uhelnatého velmi rychle rozšířily a zcela ji zamořily. V úterý o tom informovala agentura Reuters s odvoláním na ruskou agenturu Interfax.

"Muž a žena z jižní části Moskvy se uchýlili do svého Volkswagenu. Pravděpodobně si zapnuli motor, aby jim nebyla zima. Během momentů intimního sblížení se oba nadýchali výfukových plynů z automobilu a zemřeli," uvedl zdroj z řad moskevských policistů.

Velké množství Rusů má automobily v miniaturních kovových garážích přímo u domu, které jen těsně obepínají zaparkovaný automobil. Zamoření podobné garáže oxidem uhelnatým je otázkou pouhých minut.

Reklama

Výběr článků

Načítám