Hlavní obsah

Ivana Gottová: vychrtlá a s rovnátky

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ivana Gottová (33) chce být pro svého muže Karla Gotta (70) stále krásnější. Po porodu dvou dcer je štíhlejší než kdykoli předtím a začala nosit rovnátka. Za postavu prý vděčí kojení a krásný úsměv ji bude zdobit zanedlouho.

Článek

"Chtěla jsem být hezčí," řekla Novinkám Ivana Gottová důvod, proč se rozhodla pro rovnátka. Budou ji zdobit minimálně rok. Ivana si rozhodla zdokonalit horní i dolní chrup.

Ivana, matka dvou dětí, má nádhernou štíhlou postavu, kterou by ji mohly závidět leckteré modelky. Nejvíc za ní prý vděčí svým dcerám Charlottě Elle a Nelly Sofii. "Za všechno můžou děti a kojení," prozradila Novinkám. Potvrdila tak slova Báry Basikové nebo Ivy Kubelkové, které tvrdí, že kojení bere samo kila a brzy po porodu měly svojí štíhlou postavu zpět.

"Jak jsem řekla, nejvíc za to vděčím kojení a běhání kolem dětí. Určitě mi ke zpevnění postavy pomáhá ale také thajči a jóga," dodala manželka Karla Gotta.

Nádhernou postavu a nový účes předvedla na předávání cen Český slavík také manželka zpěváka Petre Bendeho Zuzana. Z brunety je opět blondýnka, což si pochvaluje i zpěvák.

"Proč bych hledal milenku, když mám doma chameleona," smál se Bende. Jeho krásná žena stále ještě kojí jejich osmiměsíčního syna Matyase. "Musíme brzy domů, abych toho našeho žrouta nakrmila," prozradila pro Novinky Zuzana Bende. "Kojení je zázrak. Opravdu jdou kila dolů sama," dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám