Hlavní obsah

Whitney Houstonovou zradily při živém vystoupení šaty

Novinky, Karolina Zarzycká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Návrat Whitney Houstonové na pódia se neobešel bez pozdvižení, které popová hvězda nechtěně způsobila při svém nedělním vystoupení. Během skladby Million Dollar Bill jí praskla látková spona ve výstřihu na zádech stříbrných šatů. "Vyzpívala jsem se ze šatů," se smíchem okomentovala Whitney zradu své róby.

Článek

Whitney Houstonová, šestačtyřicetiletá šestinásobná držitelka nejvyššího hudebního ocenění Grammy, vystoupila v nedělní show soutěže X Factor a během zpěvu se skupinou tanečníků za zády ji zradila stříbrná róba, v níž byla oblečená. 

Během písně Million Dollar Bill, kterou odzpívala v neobvyklé formě a výborné kondici, jí ve druhé půlce skladby praskla látková spona. Spona držela pohromadě výstřih na zádech dlouhých splývavých šatů, v nichž měla zpěvačka beztak ztížený pohyb po pódiu. Střih róby byl ovšem navržen tak, že ani tato nehoda nezpůsobila odhalení sexy postavy popové divy.

Sama zpěvačka na prasklou šatovou sponu přišla již během vystoupení, nenechala se tím však zaskočit a píseň dokončila bez zaškobrtnutí. Na dotaz moderátora soutěže X Factor Co ta spona? odpověděla pohotově: "Vyzpívala jsem se ze šatů."

Reklama

Související články

Whitney přežila drogy a vrátila se jiná

S velkou parádou se vrací na scénu jedna z nejlepších pop-soulových zpěvaček 20. století. Američanka Whitney Houstonová, která v minulosti prodala více než 170...

Výběr článků

Načítám