Hlavní obsah

Ivetě Bartošové hrozí, že přijde o vaječník

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Iveta Bartošová (43) má velký strach. Ve čtvrtek v sedm ráno ji lékaři v pražské nemocnici v Podolí budou operovat rozsáhlou osmicentimetrovou cystu. Hrozí jí, že přijde o vaječník, a nikdy tak nebude moci porodit manželovi Jiřímu Pomeje vytouženého potomka.

Článek

"Iveta jde na operaci zítra jako první, v sedm ráno. Výsledky vyšetření prokázaly, že je operace nezbytná. Moje žena je v nejlepších rukou, operovat ji v Podolí bude prvotřídní specialista Jan Drahoňovský," řekl Novinkám manžel Bartošové, herec a manažer Jiří Pomeje.

Zákrok má lékař v plánu provést laparoskopicky. "Iveta musela podepsat prohlášení, že pokud by to nešlo, otevřou ji. Vzhledem k velikosti cysty jí hrozí, že přijde o vaječník. Iveta se klepe strachy, já se jen za ni modlím, jsem úplně mimo. Oba si moc přejeme dítě, to by bylo strašný. Hlavní teď ale je, aby Iveta byla v naprostém pořádku," vysvětlil Pomeje. 

Pokud laparoskopický zákrok proběhne bez komplikací, Iveta bude v sobotu nebo v neděli propuštěna do domácího léčení. "Pak by měla mít týden rekonvalescenci a hned poté by začala zkoušet  muzikál Děti ráje. Pokud ji budou operovat, s muzikálem je konec. Znamenalo by to pět týdnů marodění," dodal Pomeje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám