Hlavní obsah

Zpěvačka Iveta Bartošová zkolabovala, leží v nemocnici

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) skončila opět v nemocnici. Můžou za to komplikace související s nedávno prodělaným potratem. Aby se zpěvačka vyhnula zbytečným spekulacím, vydala oficiální prohlášení.

Článek

"Přišla jsem o tolik chtěné dítě a to je pro každou ženu velká rána. A k tomu jsem shodou okolností zůstala na všechnu tu bolest sama, protože manžel byl pracovně v zahraničí, a tak jsem se v té bolesti topila, občas něco řekla a výsledkem byla neuvěřitelná kauza v médiích, kde se pohřbilo nejen naše dítě, ale spolu s ním i naše manželství a svým způsobem i lidská důstojnost mého manžela," uvedla Bartošová.

Trvá na tom, že manželství s Jiřím Pomejem se nerozpadá, jak uváděla některá média. "Nerozvádíme se, máme se pořád rádi a já si svého manžela velmi vážím za to, co pro mne udělal, a je mi líto, když se o něm píše nepravda," uvedla.

Novinářům zároveň navrhla, aby v souvislosti s ní a jejím mužem psali například o muzikálu Děti ráje, na který se prý nesmírně těší, nebo o úspěchu jejího manžela v Polsku. "A věřte, že se oba vynasnažíme, aby pořád bylo o čem psát," uzavírá Bartošová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám