Hlavní obsah

Belohorcová pije v těhotenství nealko šampaňské

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Zuzana Belohorcová (33) je ve čtvrtém měsíci těhotenství a na 1. výročí svého butiku vypila několik skleniček šampaňského. Přítomné ale během večera uklidnila. Sehnala si nealko sekt.

Článek

"Koupila jsem několik láhví nealko sektu. Na párty byla ještě jedna těhotná kamarádka a původně měla dorazit ještě těhotná Eva Aichmajerová. Tak abychom to výročí mohly pořádně zapít," smála se Belohorcová.

Sexy moderátorka překvapila bříškem, které se jí během poslední doby pořádně zvětšilo. "Stále to vypadalo jako bych snědla hrachovku a za poslední tři dny šlo takhle moc nahoru," prozradila Novinkám Belohorcová, která je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Ultrazvuk zatím pohlaví miminka na sto procent neukázal. "Vypadá to na holčičku, ale uvidíme," řekla. Její přítel Vlasta Hájek by si přál více chlapečka, pro kterého má jako nadšenec Ferrari vybrané jméno Enzo. 

"Už jsme naštěstí našli kompromis. Kdyby to byl chlapeček, jmenoval by se Anthony Enzo Hájek," vysvětila Belohorcová. Pro holčičku mám vybrané jméno Salma. "Není Salma Hájek krásná kombinace?," smála se Belohorcová, která v těhotenství zatím přibrala jen tři kila. 

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám