Hlavní obsah

Pes přežil neuvěřitelných 25 dní v zaječí noře

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tokio

Malý Jack Russell teriér Jake zmizel během procházky své majitelce a ač se jeho panička snažila sebevíc, nedokázala ho objevit. Nemohla však tušit, že její miláček spadl do zaječí nory, kde uvízl a nemohl se dostat ven po dobu dlouhých 25 dní.

Foto: Profimedia.cz

Malý Jack Russell teriér měl obrovské štěstí, že v zaječí noře i díky dešti přežil tak dlouhou dobu.

Článek

Maličký Jack Russel teriér zhubl za více než tři týdny o dva kilogramy, což byla značná část jeho hmotnosti.

Jeho majitelka Jill Thomasová (52) z Haverfordwestu v západním Walesu uvedla, že už nevěřila tomu, že by ho někdy mohla spatřit živého. "Dívali jsme se všude. Když byl pryč už tři týdny, ztratili jsme veškeré naděje," uvedla majitelka.

Poté, co se Jakovi podařilo dostat se z nepříjemné pasti, vyrazil směrem k nejbližší farmě, kde ho skupina dětí poznala z letáků, na kterých byla jeho fotografie s dovětkem, že je pes pohřešován. Lidé pak vyčerpaného a dehydrovaného psa okamžitě odvezli k veterináři, kde skončil na kapačkách.

"Byl doslova kost a kůže. Skoro průhledný. Ale je to zdravý mladý pes, a tak se pomalu zotavuje," uvedl Jillin manžel Rick.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám