Hlavní obsah

Zaměstnanci firmy omdlévali při čištění ledničky se shnilým jídlem

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Jose

Pořekadlo, že co si nedovolíte doma, to vám jinde nedělá potíže, se potvrdilo v call-centru v kalifornském San Jose. Tam byl totiž stav společné lednice takový, že muselo být při jejím čištění evakuováno několik desítek lidí, kterým se udělalo nevolno a sedm osob bylo dokonce hospitalizováno.

Foto: Tomáš Holý, Novinky

Článek

Místo toho, aby zaměstnanci AT vyčistili na pracovišti ledničku, tak lednička vyčistila budovu od zaměstnanců. Zápach z hnijících potravin byl tak strašný, že museli hasiči nakonec budovu firmy evakuovat. Informoval o tom deník San Jose Mercury.

Rozhodnutí, že už by bylo opravdu potřeba vyčistit miniaturní ledničku přivedlo sedm lidí rovnou do nemocnice. Mix zápachu ze starého jídla a dvou čistících chemikálií totiž u lidí způsobil vážnou nevolnost a okamžité zvracení.

Podle vyjádření hasičů, člověk, který ledničku čistil, ošetření nepotřeboval. Vzhledem k alergické rýmě totiž vůbec nic necítil. Hasič Barry Stallard řekl, že netuší, co v té lednici tak zapáchalo, aroma se však prý velmi podobalo hnijícímu masu.

Anketa

Máte v práci lednici se starým jídlem?
ano, nečistíme ji
13,9 %
ano, i když ji občas vyklidíme a umyjeme
33,1 %
ne, lednici pravidelně čistíme
53 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 9782 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám