Hlavní obsah

Na schodech australského regionálního listu se objevil žralok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sydney

Velké překvapení zažili novináři redakce australského regionálního listu The Standard, když byl na schodech jejich kanceláře nalezen živý žralok. Zvířete si ve středu časně ráno všiml kolemjdoucí, který zavolal policisty. Ti pak žraloka vypustili do moře. Událost se stala v městečku Warrnambool ve státě Viktorie.

Foto: ČTK

Žraloci patří do vody, nikoliv na souš. Ilustrační foto

Článek

Relativně neškodného šedesáticentimetrového různozubce portjacksonského na schodech redakce listu The Standard zaregistroval muž, který vyšel ze sousední restaurace. Když policisté dorazili na místo, půjčili si z restaurace nádobu s vodou, ve které pak žraloka odvezli k nejbližšímu molu a vrátili ho zpátky do oceánu.

Důvod, proč někdo žraloka na schodech redakce zanechal, neznají policisté ani šéf novin. Podle některých názorů mohlo jít o reakci na nedávno otištěnou fotografii na titulní straně zobrazující muže s uloveným obrovským žralokem černoploutvým či o jakýsi dar vztahující se k místnímu fotbalovému klubu zvanému Sharks (Žraloci).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám