Hlavní obsah

Putin popřel účast na koncertu revivalu Abby, má raději Beatles

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Ruský premiér Vladimir Putin popřel spekulace, že by se tajně zúčastnil soukromého koncertu formace Bjorn Again, která je revivalem popové skupiny ABBA. Putin dodal, že má raději Beatles. Zástupci skupiny však tvrdili, že hráli pro ruského premiéra a dalších jeho osm přátel a dostali za to štědře zaplaceno.

Foto: RIA Novosti, Reuters

Ruský premiér Vladimir Putin

Článek

Zprávy o tom, že skupina Bjorn Again vyinkasovala v přepočtu přibližně 630 tisíc korun za soukromou show pro ruského premiéra a jeho přátele, se údajně nezakládají na pravdě. Tvrdí to aspoň mluvčí Vladimira Putina. 

"Nevím, kdo publikum tvořil, ale Vladimir Putin se v něm nenacházel," informoval Dmitrij Peskov deník The Times. Peskov uvedl, že v době, kdy se měl koncert konat, jednal Putin s členy vlády.

Premiér měl sledovat koncert s neznámou dámou

"Je mi líto, že musím kapelu zklamat, ale pan Putin je spíše fanouškem Beatles. To se ostatně můžete dočíst na jeho internetových stránkách v jednom z rozhovorů, které dával," dodal Peskov.

Zakladatel skupiny Bjorn Again Rod Stephen tvrdil, že kapela dostala za vystoupení zaplaceno 630 000 korun a že si ho pan Putin skvěle užil. Tvrdil, že premiér seděl na sofa zastíněném záclonkami s pohlednou dámou. Koncert se měl konat na břehu Valdajského jezera.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám