Hlavní obsah

Milenka legendy Monty Pythonů proprala jejich sexuální život v tisku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec John Cleese (69) z minuty na minutu ukončil svůj vztah s přítelkyní Barbie Orrovou (27). Rozpálený doběla jí nechal vzkaz v hlasové schránce, když zjistil, že britskému tisku sdělila detaily o jejich sexuálním životě. Herec u nás známý jako člen komediální skupiny Monty Python, či jako hoteliér Basil v seriálu Hotýlek, se s Orrovou potkal loni v říjnu. Tou dobou se rozváděl se svou třetí ženou.

Článek

O dvě generace starší komediální herec a scenárista byl vzteky bez sebe, když se začínající herečka před pár dny svěřila britskému bulvárnímu plátku s intimními detaily z jejich soukromí. K překvapení Cleeseho v článku popisovala jeho nahé tělo a vzpomínala na jejich první sexuální styk.

Cleese ukončil vztah s Barbie rozčíleným vzkazem na jejím mobilu. Potom ignoroval všechny pokusy Orrové kontaktovat se s ním.

"John mi volal. Byl úplně vzteklý a prostě se se mnou rozešel. Teď o tom už ani nechce mluvit. Řekl, že za třiačtyřicet let své kariéry mu nikdo nic takového ještě neprovedl," přiznává Orrová.

Charitou bránila svůj čin 

Milenku navíc ranila zpráva od Cleesovy dcery Camilly. V té Camilla psala, aby Barbie jejího otce nechala na pokoji. "On je rozčílený, já jsem rozčílená. Je to strašné," přemýšlí Orrová. "Jsem dobrý, starostlivý člověk, který pracuje pro charitu a pečuje o zvířata. Tohle si přece nezasloužím," dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám