Hlavní obsah

Princ Harry se rozešel se svou přítelkyní Chelsy Davyovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Vztah 24letého britského prince Harryho s o rok mladší Chelsy Davyovou skončil přátelským rozchodem tři týdny po společné dovolené na ostrově Mauricius v Indickém oceánu. Informaci přinesla v sobotu stanice BBC. Během pěti let trvání si však milenci již jednou dali přestávku a měli pár menších krizí.

Článek

Dcera zimbabwského multimilionáře, která studuje na univerzitě v severoanglickém Leedsu, dala třeba předloni princi vale, když se nedostavil na oslavu jejích narozenin. Harry se místo toho zajel podívat do Paříže na finále světového poháru v rugby. Později se navíc na veřejnosti objevily fotky z bujarého večírku s ragbisty, na kterých princ pil vodku přímo z lahve.

Ještě dříve hrozil rozchod slavného páru, když byly zveřejněny fotografie, na nichž během vojenského cvičení v Kanadě princ laškuje se skrovně oděnými barmankami. V obou případech se ale pár zase usmířil. Nyní ale Chelsy údajně řekla svým přátelům, že již nemůže déle snášet princův životní styl a čas strávený odděleně. Podle BBC se rozešli v přátelském duchu.

Královská rodina odmítla informace komentovat s tím, že jde o soukromou záležitost.Také princ Haryy o svém vztahu s Chelsy nikdy před novináři nemluvil.Pouze si kdysi povzdechl: "Rád bych všem vyprávěl, jak je zábavná. Ale kdybych s tím jednou začal, odkryl bych sám sebe."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám