Hlavní obsah

Uprchlý lupič se skrýval pod maminčinou postelí

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Čtyři roky se úspěšně skrýval v Rumunsku hledaný lupič před policií pod postelí v domě své matky. Devětatřicetiletý muž úkryt neopouštěl od doby, kdy nedaleko matčina bydliště přepadl obchod.

Článek

Lupič Peter Susanu byl velmi vynalézavý, v domě své matky vysekal pod kobercem a dlaždicemi speciální úkryt, ve kterém po čtyři roky žil. Úkryt navíc ještě nápaditě kryla matčina manželská dvoupostel. Nikdo ve vesnici Vladeni neměl podezření, že by se muž mohl v jejich vísce ukrývat.

Nakonec se však přece jen vše prozradilo. Sousedům totiž bylo stále více podezřelé, že si žena nosí domů cigarety a alkohol, když nekouří a nepije.

"Prodavačovi to bylo okamžitě divné, protože jeho obchod byl jedním z míst, které muž vykrádal pravidelně. Navíc kradl vždy stejnou značku cigaret, které žena kupovala," uvedl mluvčí tamější policie Virginia Praleaová.

"Muž byl pohřešován od roku 2005, kdy utekl poté, co byl uznán vinným z přepadení, které spáchal téhož roku. Muže nyní čekají čtyři roky ve vězení," dodala Praleaová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám