Hlavní obsah

Pes tušil nebezpečí a před zhroucením střechy srazil paničku k zemi

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RIVOLI

Italka Maria Tripodiová má obrovské štěstí, že její labradorka Angelina umí skvěle vycítit blížící se nebezpečí a následně pak dokáže ochránit i své okolí. Krátce poté, co přišla Maria z procházky s Angelinou, tak ji fenka nechtěla pustit do domu a začala po ní skákat takovým způsobem, až ji srazila k zemi. Jen několik vteřin na to se zřítila střecha domu.

Článek

Když se zmatená žena začala zvedat ze země, tak fence nadávala a okamžitě ji šla strčit do boudy. Vzápětí však jen s děsem v očích pozorovala, jak se začala bortit střecha jejího domu a ničila vše, co jí v domě stálo v cestě. 

Podle odborníků pes pravděpodobně slyšel slabé chvění a otřesy, které jsou pro lidské ucho nerozpoznatelné.

Nejdřív byla naštvaná

"Jak jsem se blížila k domu, tak po mně z ničeho nic začala skákat. Nejdřív jsem si myslela, že si chce hrát, ale během několika chvil začala být velmi agresivní a srazila mě k zemi. Byla jsem v ten moment velmi naštvaná, ale pak se z ničeho nic začala bortit střecha," popisovala nepříjemnou událost Maria Tripodiová.

"Úplně v šoku jsem se rozhlédla a uvědomila si, že nebýt mé fenky, tak by ta střecha spadla dost možná na mě. Začala jsem si říkat: 'Ona mě zachránila...? Ona mi vážně zachránila život,´" popisovala Italka krizové chvíle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám