Hlavní obsah

Posmrkaný kapesník Scarlett Johanssonové vydražili za 5300 dolarů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za 5300 dolarů, tedy téměř 100 000 korun, byl vydražen na eBayi použitý kapesník americké herečky Scarlett Johanssonové. "Šnuptychl" herečka podepsala. Vydražená částka bude věnována charitativní organizaci USA Harvest, která se stará o hladovějící.

Foto: Profimedia.cz

Scarlett Johanssonová

Článek

Kapesník herečce poskytl moderátor Jay Leno v televizním talk show Tonight poté, co se přiznala, že se nachladila. Do kapesníku se Johanssonová vysmrkala dvakrát a nechala na něm kromě hlenů také stopy po rtěnce. Než jej schovala do kabelky, podepsala se na něj.

V televizním talk show herečka propagovala svůj nový film The Spirit, v němž hraje po boku Samuela L. Jacksona. Vysvětlila, že právě od této černošské herecké hvězdy rýmu chytla. Usoudila také, že v tomto případě má její nemoc větší "cenu", jestliže přešla z jedné hvězdy na druhou.

Není to poprvé, co protagonistka filmu Ztraceno v překladu využila internetové aukce k získání peněz pro charitativní účely. Letos v březnu jeden její fanoušek zaplatil 20. 000 liber, tedy skoro 557 000 Kč, za dvacetiminutové rande s herečkou. Výtěžek dostal organizace Oxfam.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám