Hlavní obsah

Největší osobnosti roku 2008: Cruise skončil hned za Obamou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Barbara Waltersová (79) si získala reputaci za své kvality při vedení rozhovorů se slavnými osobnostmi v programu The Today Show. S blížícím se koncem roku přišla Waltersová se svým žebříčkem osobností roku 2008.

Foto: Jason Reed, Reuters

Barack Obama

Článek

V letošním žebříčku se na prvním místě umístil Barack Obama (47), kterého Waltersová nazvala "nejúžasnější osobností roku". Změnil prý dějiny tím, že je v historii prvním zvoleným prezidentem afroamerického původu v USA.

Na druhém místě svého žebříčku Waltersová uvedla Toma Cruise (46), se kterým hovořila o tom, že chce více dětí se svou ženou, herečkou Katie Holmesovou (29).

Kandidátka na úřad víceprezidenta za Republikánskou stranu Sarah Palinová (44) se umístila na třetím místě. I když s ní Waltersová rozhovor přímo nevedla, jiný její host zhodnotil vzestup a pád Palinové, který fascinoval veřejnost. "Určitě o ní ještě uslyšíme," řekla Waltersová.

Top 10 osobností roku
1.Barack Obama (budoucí prezident USA)
2.Tom Cruise (herec)
3.Sarah Palinová (kandidátka na viceprezidentku USA)
4.Frank Langella (herec)
5.Thomas Beatie (těhotný muž)
6.Rush Limbaugh (moderátor)
7.Tina Feyová (spisovatelka a herečka)
8.Miley Cyrusová (16letá zpěvačka)
9.Michael Phelps (plavec)
10.Will Smith (herec)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám