Hlavní obsah

Madonna prchá před anglickým počasím do slunné Kalifornie

Novinky, Jan Horák, DPA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Nekorunovaná královna amerického popu Madonna (40) ukázala prý Velké Británii záda a hodlá zůstat v USA. Napsal to v úterý britský bulvární list Daily Mail. Noviny uvedly, že Madonna přihlásila své obě děti, děvčátko Lourdes a chlapce Rocco, do školy a mateřské školky v Los Angeles. Pravděpodobně plánuje trvalé přestěhování, spekuluje dále bulvár.

Článek

Zajímavý je důvod Madoninna rozhodnutí: stále chladné a vlhké počasí ve Velké Británii, kde si zakoupila honosné sídlo a kde prožila několik měsíců. Patrně o tom dříve nevěděla ...

Madonnu deprimovalo šedé nebe

Naproti tomu Madonnin agent stále tvrdí, že se zpěvačka i se svým mužem Guyem Ritchiem (34) během několika měsíců do Británie zase vrátí. Ritchie, který je Angličan, prý teskní po své vlasti, ale přesto se v prosinci loňského roku odstěhoval s rodinou za teplem do Kalifornie.

Podle Ritchieho otce Johna (73) byla prý Madonna "sále šedivým nebem deprimována". S jejím náhlým rozhodnutím dva dny před Vánoci odjet z Londýna do USA prý rodina se zármutkem souhlasila. "Jednoduše si všechno sbalili a byli pryč," řekl Madonnin tchán John Ritchie.

Reklama

Výběr článků

Načítám