Hlavní obsah

Kněz a dvě jeptišky zkopali muže kvůli nezaplacenému nájmu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RUTINO

Restauratér z jihoitalské Kampánie poznal na vlastní kůži, jak drsné může být setkání se služebníky římskokatolické církve. Když nezaplatil nájem za budovu náležející klášteru Svaté Terezy, přišel si to s ním vyřídit kněz a dvě sestry. A jemné chování trojice rozhodně nepředvedla.

Foto: Profimedia.cz

Od kněze by násilí asi mnoho lidí neočekávalo. Ilustrační foto.

Článek

Na církevní učení a přesvědčovací metody podle Bible však nedošlo, protože kněz devětačtyřicetiletého podnikatele raději vzal po hlavě židlí a dvě řádové sestry přidaly pár kopanců do břicha.

Restauratér z Rutina vystupující pod iniciálami A. E. údajně přiběhl do svého podniku, když v něm slyšel řádit kněze a dvě sestry. Jenže hádka se třemi duchovními rychle skončila, když kněz popadl židli a majitele restaurace s ní srazil k zemi, zatímco ho dvě jeptišky následně kopaly do břicha.

Právní zástupce poškozeného tvrdí, že to nebyly žádné mladice. Lékaři ošetřili žalujícího s vážným poraněním krku a břicha.

Byl prý v budově ilegálně

„Sešel jsem dolů, abych všechno uklidnil, ale kněz mě praštil židlí a já spadl na zem. Potom ty dvě sestry začaly do mě kopat a nadávali mi neopakovatelnými vulgarismy,“ uvedl ve výpovědi restauratér A. E. podle britského listu Daily Mail.

Právníci obviněných řeholníků ovšem obvinění odmítají a tvrdí, že hostinský byl zapleten do neshody s klášterem následovníků Svaté Terezy, kteří budovu vlastní. Kněz prý měl sestrám pouze pomoci přesvědčit hostinského, aby řádu zaplatil.

„To zařízení bylo obsazeno ilegálně,“ uvedl právní zástupce žalovaných podle britského deníku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám