Hlavní obsah

Ztracený pes si sám našel cestovní kancelář a odjel domů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SAINT PETERSBURG

Když před devíti měsíci utekl v Atlantě zlatý retrívr Pepper, páníček nebyl schopný svého čtyřnořého přítele najít. Pes totiž utekl v době, kdy byla celá rodina na dovolené, a tak nikdo nevěděl, kde ho začít hledat. Po dlouhých měsících už však zřejmě nikdo nevěřil, že se Pepper rodině vrátí. Když se tak ovšem stalo, nechtěli tomu jeho majitelé věřit. Zvlášť poté, co zjistili, že jejich pes pobýval přes 640 kilometrů od svého domova.

Článek

Neví se, zda cestoval z Atlanty do St. Petersburgu po svých, nebo některým dopravním prostředkem. Minulý týden se během bouřky objevil před cestovní kanceláří na 66. ulici v St. Petersburgu. Šikovný pes si vlastně zajistil cestu zpět za svým páníčkem sám, před cestovní kanceláří totiž stále smutně koukal.

Její zaměstnanec Jay Getman popsal Peppera jako "úplně promočeného, špinavého a zablešeného" psa. Nejdříve váhal, zda má hledat Pepperovy vlastníky z obavy, zda pejsek nebyl týraný. Ale potom veterinář našel implantovaný mikročip pod Pepperovou kůží s informací o jeho majitelích v Atlantě a kontaktoval je.

Cesta domů byla pak pro čtyřnohého tuláka už velmi snadná, rodina si pro něj totiž okamžitě zcela nadšená přijela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám