Hlavní obsah

První dáma Francie si zazpívala po boku Metalliky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Manželka francouzského prezidenta Carla Bruniová-Sarkozyová v úterý opět potvrdila, že nechce být "pouhou" první dámou Francie, nýbrž že se stále cítí velmi dobře i v roli zpěvačky. Objevila se totiž v pořadu Later...With Jools Holland britské televizní stanice BBC 2, kde si zazpívala po boku ostatních hostů - kapel Metallica a Kings of Leon.

Foto: Profimedia.cz

Carla Bruniová na BBC zazářila.

Článek

Zpěvačka, oblečená do slušivého kalhotového kostýmu, zazpívala skladbu Tu Es Ma Came ze svého posledního alba Comme si de rien n'était (Jako by se nic nestalo). Během vystoupení Metalliky, která zahrála skladby z alba Death Magnetic, si Bruniová-Sarkozyová podupávala do rytmu a vystoupení amerických muzikantů pak odměnila potleskem.

Na otázku moderátora Joolse Hollanda, jak manžel Nicolas Sarkozy reaguje na její hudební počiny, odpověděla s úsměvem: "Hraju doma a ruším ho tím uprostřed noci". Sarkozy se však prý nerozčiluje. "Je to pro něj úplně jiný svět. Ale je velmi milý a naslouchá všem mým pochybám," dodal.

Comme si de rien n'était - třetí album úspěšné šansoniérky italského původu - bylo v červenci nejprodávanější ve Francii. Úspěch mělo i v jiných evropských zemích.

Text i hudbu si většinou píše sama

Čtyřicetiletá Bruniová si vzala Nicolase Sarkozyho v únoru. I když hudebnice teď používá jména Carla Bruniová-Sarkozyová, na obálce posledního alba je uvedena pouze jako Carla Bruni.

Sarkozyho třetí manželka nahrála album "postaru" přímo ve studiu se svými muzikanty. K většině písní napsala sama text i hudbu. Na BBC v úterý uvedla, že 95 procent textů z posledního alba napsala před tím, než potkala Nicolase Sarkozyho

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám