Hlavní obsah

Italský kněz pořádá soutěž o nejkrásnější jeptišku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Odhalit skrytý půvab jeptišek se rozhodl jeden italský kněz, který plánuje uspořádat v září klání o nekrásnější obyvatelku kláštera. Napsal to italský list Corriere della Sera. Adeptky klání nazvaného Miss sestra Itálie musejí otci Antoniovi Rungimu nejprve poslat svou fotku. Snímky tento kněz z jihu země vystaví na svém blogu, jehož návštěvníci budou jeptiškám posílat hlasy.

Foto: Profimedia.cz

Článek

"Opravdu si myslíte, že všechny sestry jsou staré, zakrnělé a smutné? Dnes tomu už tak není. Do naší země dorazily mladé a vitální sestry, zejména ze zahraničí," řekl deníku Rungi. Platí to podle něj hlavně o jeptiškách z Afriky a Latinské Ameriky. "Jsou opravdu velmi, velmi krásné, zejména Brazilky," soudí podnikavý duchovní.

Krása žen je podle něj dar od Boha a lidem je třeba ukázat, že existuje i jiná krása než ta televizní, totiž "cudná, jež pochází ze srdce a duše".

Nápad na soutěž krásy prý Rungimu vnukly samy jeptišky. Dostal údajně již asi tisíc přihlášek. "Doufám, že příští ročník už nebude jen na síti, ale že se nám podaří uspořádat opravdovou soutěž, která by se mohla konat v rámci Miss Itálie," doufá kněz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám