Hlavní obsah

Italové si na noc vyměňují manželky s přáteli

Právo, mcm

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miliónům Italů jejich vlastní ženy nestačí: na noc je klidně vymění za manželky svých známých či přátel. Vlivný list La Stampa tvrdí, že sexuální život si tak „ozvláštňuje“ každý čtvrtý sexuálně aktivní manželský pár.

Článek

Není to žádná úchylka, nýbrž běžná součást života, jak La Stampa demonstruje na případu jedné manželské dvojice: Lara a její manžel Luca se prý občas navečer seberou, nechají děti doma a vyrazí na „pěkný večer se skupinovým sexem“.

Praxe se navíc šíří závratným tempem, zejména kvůli internetu.

La Stampa tvrdí, že půl miliónu italských párů si pravidelně vyměňuje své partnery v soukromých sexuálních klubech. Jak řekl jeden z jejich zaměstnanců, „vidíme tu všechny druhy lidí – spojuje je to, že nemají žádné finanční starosti“. Obvykle se prý jedná „o účetní, lékaře, ale i fotbalisty a politiky“.

Statisíce dalších Italů prý volí méně „formální“ cesty: k výměnám dochází na parkovištích, na speciálně upravených plážích a dokonce i na hřbitovech.

Článek v La Stampě je reakcí na skandál, který začal minulý měsíc, když byl v mantovském sexklubu Magic Nuar nalezen sedmadvacetiletý Dejan Delijevic, pověšený na psím obojku. Ukázalo se, že je to výsledek „sexuálních her“, jimž se členové klubu oddávali.

Na tuto praxi jednou nepřímo narážel i italský premiér

Na tuto praxi jednou nepřímo narážel i italský premiér Silvio Berlusconi a vyvolal tak opět jeden skandálek, když prohlásil: „(Dán Anders Fogh) Rasmussen je nejkrásnější premiér v Evropě. Myslím, že ho uvedu ke své ženě, protože je ještě hezčí než Cacciari.“

Benátský starosta Massimo Cacciari bývá označován za předmět něžné náklonnosti Berlusconiho ženy Veroniky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám