Hlavní obsah

V obchodě se porvaly dvě stařenky na invalidních vozících

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CRAWLEY

Dvě babičky na elektrických invalidních vozících od sebe muselo odtrhávat hned několik lidí. Pustily se do sebe hlava nehlava a navzájem do sebe začaly vozíky najíždět. Ke rvačce došlo v supermarketu Iceland v britském městečku Crawley.

Foto: Profimedia.cz

Článek

"Bylo to dost hrozné. Pohled na dvě stařenky, které se rvaly, byl opravdu nepěkný. Navíc si mohly vážně ublížit, najížděly do sebe, jako kdyby byly na autíčkách v lunaparku," řekl k tomu jeden ze zaměstnanců.

Na místo přivolaná policie se dozvěděla, že stařenky, dříve kamarádky, se pohádaly kvůli penězům. Jak uvádí list Daily Telegraph, jedna stařenka byla zatčena za to, že druhé ublížila, ale ještě není jasné, zda bude obžalována.

Není to poprvé, co byl invalidní vozík podobně použit. Ve městě Rugby policie dokonce zavedla maximální povolenou rychlost pro vozíky, které se mohou pohybovat maximálně 12 km/h, poté co v centru města došlo k několika srážkám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám