Hlavní obsah

Fotbalista Fenin točí reklamu po boku Ronaldinha a Beckhama

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Český fotbalista Martin Fenin přiletěl do Prahy, aby natočil dosud nejbláznivější fotbalovou reklamu pro firmu Pepsi, která se kdy dostala na televizní obrazovky. Svoji účastí v této reklamě se stal členem týmu nejznámějších fotbalových ikon - Cesce Fabregase, Davida Beckhama, Franka Lamparda, Lionela Messiho, Ronaldinha a Thierry Henryho.

Článek

Pro svou novou fotbalovou reklamu s názvem ‘Open Source’ se Pepsi obrátila s tvůrčím ztvárněním značky na své zákazníky a položila jim jednoduchou otázku: „Pokud byste měli k dispozici prostředky i hráče, co vás napadne?“

Přišly desítky tisíc odpovědí s nápady, které se pohybovaly v rozmezí od skvělých až po směšné. Pepsi si pak vybrala ty nejlepší z nich, a začala pracovat na své nové fotbalové kampani pro tento rok. Diváci se mají dle slov Pepsi na co těšit.

:. Martin Fenin v reklamě. Zdroj Pepsi

Hvězda posledního mistrovství světa do 20 let Martin Fenin říká: „Velice mě potěšilo, že mě Pepsi oslovila, abych natočil reklamu pro české diváky a zároveň se stal součástí tak skvělého týmu hráčů. Nikdy jsem si nemyslel, že by se mohlo stát, že fanoušci sami dostanou příležitost předat své nápady a názory každém hráči, a aby byly tyto úvahy použity do reklamy.“

Fenin je v mediální oblasti neokoukaný

"Martin Fenin jednoznačně patří mezi naše nejtalentovanější fotbalisty, což dokázal na loňském MS ještě v juniorské kategorii, dále pak svou okamžitou nominací do A-týmu a přestupem do Eintrachtu Frankfurt, kde se stal oblíbencem fanoušků hned v prvním zápase. Martin je právem považován za jednoho z budoucích „tahounů“ naší fotbalové reprezentace. Hlavními důvody pro Pepsi byl tedy Martinův talent, perspektiva do budoucna a jeho dosavadní „neokoukanost“ v mediální oblasti," řekl Novinkám na otázku, proč byl vybrán do reklamy právě Martin Fenin, marketingový manažer Pepsi Jiří Jindra.

Z českých reprezentantů vydělává reklamou zřejmě nejvíce Petr Čech, který se v poslední době objevuje například ve spotu propagujícím Českou Spořitelnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám