Hlavní obsah

Missky si už převzaly nové automobily, řidičské průkazy mají

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V úterý 25. března se uskutečnilo v autosalonu Mazda Autocentra Duba předání automobilů pro absolutní vítězku Miss ČR 2008 Zuzanu Jandovou a Miss Sympatie ČR 2008 Romanu Čechovskou. Zuzana Jandová si převzala zbrusu nový kabriolet Mazda MX-5 červené barvy a Romana Čechovská Mazdu 2 v černé metalíze.

Článek

"Řidičské průkazy obě máme, tak by snad nemusel být žadný problém," konstatovaly na tiskové konferenci po finále Miss ČR obě dívky s tím, že se těší na své nové vozy. Ty slavnostně převzaly v úterý 25. března.

Oba automobily byly standardně vybaveny luxusními prvky výbavy. K automobilům vítězky Miss ČR 2008 získaly od Autocentra Duba kromě povinného a havarijní pojištění i pohonné hmoty na jeden rok ve výši 25 000,- Kč pro každou z nich.

Reklama

Související témata:

Související články

Novou Miss České republiky je Zuzana Jandová

Novou Miss České republiky se v sobotu stala Zuzana Jandová. Vyhrála jubilejní XX. finále nejprestižnější české soutěže krásy, které proběhlo v brněnském...

Výběr článků

Načítám