Hlavní obsah

Novou Miss České republiky je Zuzana Jandová

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO
Aktualizováno

Novou Miss České republiky se v sobotu stala Zuzana Jandová. Vyhrála jubilejní XX. finále nejprestižnější české soutěže krásy, které proběhlo v brněnském Bobycentru. Druhá skončila Zuzana Putnářová, třetí se umístila Kristýna Lebedová.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Vítězka Miss České republiky Zuzana Jandová

Článek

Korunku dvacetileté modelce předala Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová, která byla zároveň členkou poroty.

Jandové drželo palce v publiku v sále zhruba 25 lidí včetně přítele. "Ještě si pořádně neuvědomuji, co se stalo," řekla Novinkám s tím, že ji večer znavil a asi půjde brzy spát.

Zuzana Jandová (druhá zprava), Zuzana Putnářová (druhá zleva), Kristýna Lebedová (vpravo) a Romana Čechovská.

Hlavní titul Miss ČR 2008 udělila odborná porota, ale diváci mohli pomocí sms zpráv rozhodnout o téměř rovnocenném titulu Miss Sympatie ČR 2008. Tou se stala Romana Čechovská. "Ten titul jsem si přála nejvíc, protože pochází od lidí," sdělila Novinkám.

Participovaly také královný krásy za posledních devatenáct let.

Vítězka Miss České republiky Zuzana Jandováfoto: Právo/Michaela Říhová

Ceremonie se zúčastnila rovněž Miss World 2006 Taťána Kuchařová a současná královna krásy světa Miss World 2007 C' Lin Čang.

Večerem provázel herec Jan Čenský, dívky během soutěže podpořili také například Lucie Bílá a Karel Gott.

Vítězka Miss České republiky Zuzana Jandováfoto: Právo/Michaela Říhová

Zapletal: chci si odpočinout

Miloslav Zapletal v sobotu oznámil, že po 20 letech končí ve funkci prezidenta Miss České republiky. Právo již tento týden informovalo o tom, že Zapletal prodal svůj podíl v pořadatelské společnosti Art Production K./2. podnikateli Janu Moťovskému.

"Byla to krásná tečka za mým prezidentováním," sdělil Novinkám Zapletal. "Chci si teď od miss trošku odpočinout, spolupracovat s ní ale určitě budu dál," dodal na tiskové konferenci.

"Finále bylo velmi elegantní a podle mě se podařilo," řekl Novinkám Moťovský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám