Hlavní obsah

Miss ČR: Narozdíl od první vicemiss nechodím přes mrtvoly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Mezi vítězkami Miss ČR se poprvé rozhořela nevraživost. Na středečním chatu Novinek se Miss ČR Zuzana Jandová pustila do své první vicemiss Zuzany Putnářové. O té řekla, že za svými cíli chodí přes mrtvoly.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Miss ČR Zuzana Jandová (vlevo) a Miss Sympatie Romana Čechovská (vpravo) na on-line chatu

Článek

Hosty dnešního chatu byla kromě Miss ČR 2008 Jandové i Miss Sympatie 2008 Romana Čechovská.

Otázky často směřovaly na vzájemnou rivalitu finalistek. "Tak ta rivalita je v každé podobné soutěži krásy a každá si nesedneme tak, jak bychom měly. S Romčou máme hodně společného, obě jsme z Moravy, máme podobný pohled na život a víme, jak si ho správně užít," uvedla Miss ČR Zuzana Jandová.

Miss ČR Zuzana Jandová vlevo a Miss Sympatie Romana Čechovská vpravo na on-line chatufoto: Novinky/Ondřej Lazar Krynek

Hodně přesně byl zacílený dotaz na to, proč soutěž Miss Moravia, která je předstupněm a regionálním kolem celé Miss ČR, vyhrála Zuzana Putnářová (Zuzana Jandová byla druhá) a ve finále se pořadí prohodilo. Nová Miss ČR byla ve své odpovědi velmi stručná a do sokyně si rýpla: "Já nejdu přes mrtvoly."

Na její vyjádření vicemiss Zuzana Putnářová pro Novinky telefonicky reagovala: "Já mám svědomí čisté, nikdy jsem nikomu neublížila. Velice mě zaráží, překvapuje a mrzí, že se Zuzana snížila k tak silným slovům, bez jakéhokoliv podložení. Vždyť i během natáčení klipů v Las Vegas jsem Leoně Krkoškové (jedné z finalistek) půjčila sukni, když si ji zapomněla a Kristýně Lebedové bundu, když jí byla zima."

S I. vicemiss Zuzanou Putnářovou a II. vicemiss Kristýnou Lebedovou budete moci chatovat na Novinkách v pátek od 11:00.

Dívky začíná trápit bulvár

Dívky také pociťují poprvé na vlastní kůži sílu bulvárních médií. "Vím, že musím být silná a snažit se si z toho bulváru nic nedělat. Jsou to články nezaložené na pravdě a já se musím vyrovnat s tím, že už to takhle zůstane. Nejhorší je určitě ta bezmoc proti tomu jakkoli bojovat," odpovídala smutně Jandová.

Miss Sympatie na chatu prozradila, že měla během finálového večera obrovskou trému. V mnoha odpovědích se se Zuzanou Jandovou shodovala. Nejsympatičtější miss uplynulých let je pro obě dívky Monika Žídková a s kubánským rumem neuspějete ani u jedné, objednejte jim raději vodku.

Anketa

Která z dívek se vám líbí více?
Zuzana Jandová
21 %
Romana Čechovská
79 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 13229 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss ČR 2008 má svou první vítězku

Škola miss v Las Vegas přinesla první titul již dvacátého ročníku Miss ČR 2008. Zástupci realizačního týmu a médií volili nejkrásnější a nejsympatičtější dívku...

Novou Miss České republiky je Zuzana Jandová

Novou Miss České republiky se v sobotu stala Zuzana Jandová. Vyhrála jubilejní XX. finále nejprestižnější české soutěže krásy, které proběhlo v brněnském...

Výběr článků

Načítám