Hlavní obsah

Standa Hložek se těší na holky ze školky

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

"Vedra už mám dost, tak jsem utekl z města ke kamarádovi do sklípku. Je tu chládek a ochutnáváme výborná vínečka. A moc se těším na hody, na které jsem pozvaný za čtrnáct dní," svěřil se zpěvák Stanislav Hložek.

Článek

"A pak hlavně na podzimní oslavu dvacetiletého výročí obdržení Zlaté desky, kterou jsme společně s Petrem Kotvaldem dostali za hit Holky z naší školky," dodal.

"Zlatou desku jsme dostali za milion prodaných desek. To ovšem není konečné číslo. Prodalo se ještě o dalších 200 000 kusů víc. Tahle písnička byla megahitem. A líbí se dodnes. Někdy si v legraci říkám, že mě přežije," podotkl Standa Hložek.

Jak starnou, tak moudří

Právě v souvislosti s tímto výročím se oba zpěváci rozhodli podniknout několik společných koncertů, což bylo ještě před nedávnem nemyslitelné, protože Petr Kotvald se odmítal k jejich bývalým hitům vracet. "Petr nikdy dřív nechtěl, ale jak stárneme, tak asi také moudříme, a už se mu nápad a společné koncertování začal zamlouvat," řekl Standa.

Také prý chystají novou desku starých hitů, ovšem v novém aranžmá. Na desce by se měly objevit i jedna až dvě nové písničky, a oba zpěváci jsou zvědavi, jak to s jejich společnou deskou a koncertováním dopadne.

"Teď tím vším začínám žít. A jsem moc zvědavý, jestli se Holky z naší školky a další tehdejší hity budou líbit i v novém kabátě. Já věřím, že ano," poznamenal Standa Hložek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám