Hlavní obsah

Jednaosmdesátiletý otec Playboye se pokouší počít dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Vydavatel Hugh Hefner se pokouší ve svých jednaosmdesáti letech počít dítě. To by mu měla přivést na svět o třiapadesát let mladší partnerka Holly Madisonová. Dvojice je prý přes značný věkový rozdíl do sebe tak šíleně zamilovaná, že většinu času tráví společně v posteli a pokoušejí se zplodit potomka.

Článek

„Opravdu chceme dítě. Snažili jsme se už hodně, hodně jsme se snažili! Dokonalým dárkem ke dni svatého Valentýna by pro mě byl dům a dítě,“ přiznala Madisonová. Loni se také spekulovalo o svatbě.

Hugh Hefner tehdy naznačil, že by si Holly, svou nejoblíbenější z kruhu milenek, dokázal představit jako manželku. Letos už je v této věci opatrnější. „Čeká nás ještě mnoho romantických let, ale svatba? Uvidíme.“

Hefner má již čtyři děti, pětapadesátiletou Christie a dvaapadesátiletého Davida počali s Mildred Williamsovou během jejich desetiletého manželství. Sedmnáctiletý Marsden a šestnáctiletý Cooper přišli na svět ze vztahu s modelkou magazínu Playboy Kimberley Conradovou.

S ní je jednaosmdesátiletý magnát dodnes oficiálně ženatý. V pověstné Hefnerově rezidenci vedle Madisonové žijí také ještě dvě další milenky Kendra Wilkinsonová a Bridget Marquardtová. Inu, stáří se musí užít, ne prožít či dožít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám