Hlavní obsah

Vítězka Miss aerobik ČR na mezinárodní soutěži nezklamala

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Vítězka letošního ročníku Miss aerobik ČR čtyřiadvacetiletá Monika Horáková bojovala o titul nejkrásnější dívky Evropské Unie. Její krása a sportovní talent jí dávaly velké naděje na přední umístění, přesto se nakonec její cesta soutěží uzavřela ve finálové dvanáctce. Finálový večer Miss European Union 2007 se konal v neděli 16. prosince v Římě.

Článek

Monika Horáková, 24letá vítězka letošního ročníku Miss aerobik, zastupovala Českou republiku v boji o titul nejkrásnější dívky Evropské Unie. V konkurenci krasavic ze všech 27 členských zemí se v Římě skončila v užším finále, přestože ji pořadatelé pro krásu i sportovní talent řadili k favoritkám. Mezi tucet finalistek postoupila Monika Horáková po promenádě v džínovém oblečení a společenských šatech.

Moderátoři - už potřetí Fabio Canini a známá modelka Victorie Silvstedt – nakonec vyhlásili vítězkou domácí „reprezentantku“ třiadvacetiletou a 180 cm vysokou dívku z Neapole Saru Crisciovou. Bruno Bevilacqua, ředitel soutěže Miss European Union, jí předal korunku a šerpu. Tu v předchozích ročnících obdržely Stefanie Degelinová z Belgie a Silvia Kovaková ze Slovenska.

„Jsem velice spokojená, postup mezi finálovou dvanáctku mě potěšil. Je to pro mne důležitá životní zkušenost," řekla Monika Horáková, která měla na soutěži společenské šaty barvy laděné do kávově hnědé a jako druhý model zvolila s návrhářkou Beatou Rajskou šaty modrozelené barvy, která odpovídala barvě Moniččiných očí.

Ředitelka Miss aerobik zklamaná není 

"Finále MEU mělo řadu favoritek, mezi ně patřila i naše vítězka Miss aerobik Monika Horáková. Měla trochu smůlu v tom, že stejně půvabná a navíc s podobným vzhledem soutěžila domácí Sára Crisci, která nakonec vyhrála. I tak si vážíme premiérového úspěchu, kdy se Monika Horáková dostala mezi dvanáctku finalistek," řekla ředitelka Miss aerobik ČR Jana Čejková.

Horáková chtěla ziskem titulu Miss aerobik se soutěžemi krásy skončit (už má titul Miss Praha 2006 a byla mezi finalistkami Miss České republiky v roce 2002, kde byla zvolena jako Miss talent), na Miss European Union ale ještě vyjela. Přestože by jí tento titul na hrudi s obvodem 92 cm jistě slušel, v Itálii rozhodně nezklamala.

Reklama

Související témata:

Související články

Královna aerobiku 2007: Domácí práce mám ráda

Vítězka soutěže Miss aerobik 2007, třiadvacetiletá Monika Horáková z Pardubic, která už zkoušela své štěstí i v soutěži Miss ČR, tvrdí, že má domácí práce...

Výběr článků

Načítám