Hlavní obsah

Brad Pitt si na škole přivydělával striptýzem

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Hollywoodská hvězda Brad Pitt si ve svých studentských letech na University of Missouri přivydělával striptýzem. Byl členem striptérské skupiny Dancing Bares, se kterou předváděl svůj nahý zadek na dámských narozeninových večírcích.

Článek

"Když některá z členek našeho bratrstva a sesterstva Sigma Chi slavila jedenadvacet, usadili jsme ji do křesla a předvedli jí nahý tanec. Bylo nás sedm kluků s dokonale vypracovaným zadky. Nasadili jsme si na hlavu povlaky od polštářů, jinak jsme byli úplně nazí, a ukázali, co se v nás skrývá," řekl světu Thomas Whelihan, který byl společně s Bradem členem spolku Sigma Chi.

"Měli jsme dokonalou choreografii zaměřenou hlavně na to, abychom holkám pořádně předvedli naše zadky. Byla to super zábava," rozpovídal se Whelihan v rozhovoru pro americký magazín In Touch Weekly.

Podle Bradových vysokoškolských lásek ho pro jeho smysl pro humor každý zbožňoval. "Byl to miláček všech. Nebyl snad jediný člověk, který by ho neměl v lásce. Možná jen kluci, kteří by mu mohli závidět jeho krásu," řekla o herci, který nyní pečuje o čtyři děti s partnerkou Angelinou Jolie, jeho někdejší přítelkyně Angela Wellsová Woodová.

Reklama

Související články

Praha oživila romantiku lásky Pitta a Jolie

V ulicích Prahy prýští romantika snad ze všech škvír. Kouzlo české matky měst objevují také Angelina Jolie a Brad Pitt, kteří zde pobývají kvůli natáčení filmu...

Výběr článků

Načítám